Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Praesent scelerisque in justo nec condimentum.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Praesent scelerisque in justo nec condimentum.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Praesent scelerisque in justo nec condimentum.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Praesent scelerisque in justo nec condimentum.

Slider

uw expert
in de onderstaande merken!

Huis VAN DE VIJVER

67 jaar geleden startte mijn grootvader Cesar Van De Vijver met zijn naaimachinespeciaalzaak te Vlierzele. De eerste machines werden nog met de kruiwagens geleverd. Toen legde hij de grondsteen voor de huidige firma Huis Van De Vijver.

Michael Schulze

Uitstekende kwaliteit & Service in onze 5 vestigingen met naiimachines

Hierdoor verwierf onze firma intussen grote bekendheid. Wij zijn actief in Oost- en West-Vlaanderen, Brussel, Vlaams-Brabant en Antwerpen.

Gratis individuele lessendienst in overlock en naaimachines

Met onze lessen creeëren wij een groter betrokkenheid met onze klanten. Onze medewerkers (elk met zijn/haar specialisatie) zijn dagelijks te bereiken voor allerhande naaitips.

Eigen technische dienst in huis van overlock, naai- en borduurmachines

Wij staan zelf in voor onze technische dienst zodat we garant kunnen staan voor een perfecte dienst na verkoop.

Ontdek onze Zomer Actie!

Heb je interesse of een vraag?

Huis VAN DE VIJVER
enige exclusief BERNINA verdeler van België.

Recensies

 • positive review  Geweldige servies al bij binnenkomst .Ook een top dame die je achteraf 1u de werking van de naaimachine aanleert ,heel erg bedankt hiervoor jullie zijn een geweldig team .

  thumb Rosita Wijnant
  10/10/2018

  positive review  Wat een service vandaag. Zaken doen met de glimlach. Dankjewel Michael, Annick en Ilse. Groetjes Heidi en Greta.

  thumb Heidi Steenssens
  5/27/2019
 • positive review  2 cursussen gevolgd en enorm veel bijgeleerd!! Zeer duidelijke uitleg en demonstratie van allerlei technieken! Een echte aanrader!!

  thumb Inge Cresens
  7/05/2019

  5 star review  Gisteren mijn Bernina opgehaald in Aalst, TOP service, het was de moeite waard om tot daar te rijden! Vlotte communicatie, vriendelijke bediening, super duidelijke intro les, en dit alles nu met een korting van 20%, wat moet een mens nog meer hebben. Dikke dankjewel!

  thumb Karin Vael
  11/15/2017
 • 5 star review  De Bernina winkel in Aalst verdient 5 sterren voor vriendelijkheid en service!

  thumb Maria Vervoort
  6/05/2016

  5 star review  Ik had al enkele jaren een Brother-naaimachine, en die was dringend toe aan onderhoud. Na enig rondsurfen kwam ik uit bij Huis Van de Vijver (via het Naaidoosje in Kessel-Lo). Toen ik de machine terughad, bleek dat die ineens een mankement vertoonde. Na één enkel telefoontje had ik al een afspraak met Michael, en reed ik naar Aalst, zodat hij kon nagaan wat er scheelde. Ondanks dat ik initieel wel een beetje boos was, werd ik bijzonder hartelijk onthaald. En na amper 10 minuten bleek... dat er eigenlijk helemaal niets aan de hand was : het motortje snorde weer vrolijk. Het euvel was onmiddellijk verholpen en ik was er met eigen ogen getuige van wat voor enorme kennis Michael heeft van naaimachines. Ik kan dan ook enkel héél, héél positief zijn en bevestigen dat Huis Van De Vijver aan mij een nieuwe, trouwe klant zal hebben, want... intussen heb ik mijn eigen Bernina... De kwaliteit en de degelijkheid van dit merk heeft me gewoon omver geblazen.

  thumb Kathy Beck
  1/24/2018
 • 5 star review  Super ontvangen, super vriendelijk, antwoord op mails binnen het half uur. Uitleg perfect door Ilse. ALS HET HUIS VAN DE VIJVERE EEN KIP ZOU ZIJN DAN ZOU DE SERVICE EEN GOUDEN EI ZIJN !! Michael en Ilse doe zo verder TOP !! Bedankt voor alles.

  thumb Sabine Brunoy
  7/26/2018

  positive review  super vriendelijk mensen! duidelijke en professionele uitleg. dit noem ik tenminste service.bedankt voor ons zo goed verder te helpen je zal ons zeker terug zien. voor iedereen die een Bernina wil aanschaffen is dit de ideale winkel.

  thumb Angéle Christiaens
  7/07/2019
 • 5 star review  Deze namiddag langsgeweest nadat ik problemen had met mijn machine. Zeer vriendelijke ontvangst en hulp, bleek dat ik steeds dezelfde fout maakte. Bedankt voor de vriendelijke en duidelijke uitleg

  thumb Carine Dewitte
  3/18/2019

  1 star review  Spreken is zilver zwijgen is goud

  thumb Dolores Flores
  4/26/2017