Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Praesent scelerisque in justo nec condimentum.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Praesent scelerisque in justo nec condimentum.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Praesent scelerisque in justo nec condimentum.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Praesent scelerisque in justo nec condimentum.

Slider

uw expert
in de onderstaande merken!

Huis VAN DE VIJVER

67 jaar geleden startte mijn grootvader Cesar Van De Vijver met zijn naaimachinespeciaalzaak te Vlierzele. De eerste machines werden nog met de kruiwagens geleverd. Toen legde hij de grondsteen voor de huidige firma Huis Van De Vijver.

Michael Schulze

Uitstekende kwaliteit & Service in onze 5 vestigingen met naiimachines

Hierdoor verwierf onze firma intussen grote bekendheid. Wij zijn actief in Oost- en West-Vlaanderen, Brussel, Vlaams-Brabant en Antwerpen.

Gratis individuele lessendienst in overlock en naaimachines

Met onze lessen creeëren wij een groter betrokkenheid met onze klanten. Onze medewerkers (elk met zijn/haar specialisatie) zijn dagelijks te bereiken voor allerhande naaitips.

Eigen technische dienst in huis van overlock, naai- en borduurmachines

Wij staan zelf in voor onze technische dienst zodat we garant kunnen staan voor een perfecte dienst na verkoop.

Ontdek onze Zomer Actie!

Heb je interesse of een vraag?

Huis VAN DE VIJVER
enige exclusief BERNINA verdeler van België.

Recensies

 • 5 star review  Heel vriendelijk en behulpzaam. En ik heb er een pracht van een toestel gekocht volledig naar mijn wensen, noden en budget. Ik keer tevreden terug 😉

  thumb Evelien Van den Bossche
  12/22/2017

  positive review  2 cursussen gevolgd en enorm veel bijgeleerd!! Zeer duidelijke uitleg en demonstratie van allerlei technieken! Een echte aanrader!!

  thumb Inge Cresens
  7/05/2019
 • 5 star review  Deze namiddag mijn machientje laten nazien in Vinea Aarschot. Een gratis service en van Huis Van De Vijver. Fantastisch gedaan en zeer goede uitleg. Dank aan Michael en zijn helpsters. Tot volgend jaar. Jullie zien mij zeker weer.

  thumb Ingrid Van Rompay
  6/17/2016

  5 star review  Ik had een probleempje met mijn bernina, eigen fout. Langsgeweest, onmiddellijk prima geholpen. Was buiten waarborg, stukken en werk gratis. Onmiddellijk terug naar huis met mijn herstelde machine. Zeker een aanrader!

  thumb Leen Lafourt
  6/12/2016
 • 5 star review  Kocht mijn overlock in 't Naaidoosje te Kessel-Lo. Kreeg mijn gratis les en die dame had veel geduld om alles duidelijk uit te leggen. Top service <3

  thumb Julie Jacobs
  5/28/2018

  5 star review  Fantastische winkel! Top service! Je voelt meteen bij het binnenkomen dat het er aangenaam vertoeven is... Leuk dus om een nieuwe aankoop te doen!

  thumb Sofie Chevalier
  10/23/2016
 • positive review  super vriendelijk mensen! duidelijke en professionele uitleg. dit noem ik tenminste service.bedankt voor ons zo goed verder te helpen je zal ons zeker terug zien. voor iedereen die een Bernina wil aanschaffen is dit de ideale winkel.

  thumb Angéle Christiaens
  7/07/2019

  5 star review  De Bernina winkel in Aalst verdient 5 sterren voor vriendelijkheid en service!

  thumb Maria Vervoort
  6/05/2016
 • 5 star review  Nu ik met pensioen ben, heb ik terug een vroegere hobby opgenomen en zonder twijfelen een overlockmachine gekocht van het beste merk Bernina en dit ondanks het feit dat ik niks Zwiters meer wou kopen. De zeer klare uitleg en vooral het professionalisme van het Huis Van De Vijver hebben mij overtuigd. En nog geen seconde spijt van gehad.

  thumb Marie-Berthe Wyns
  2/07/2018

  5 star review  Zeer goede en vriendelijke service! Bernina naaimachine werd onmiddellijk hersteld. Heel erg bedankt, ik kan terug aan de slag 🙂

  thumb Katrien Scheerlinck
  10/24/2017