Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Praesent scelerisque in justo nec condimentum.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Praesent scelerisque in justo nec condimentum.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Praesent scelerisque in justo nec condimentum.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Praesent scelerisque in justo nec condimentum.

Slider

uw expert
in de onderstaande merken!

Huis VAN DE VIJVER

67 jaar geleden startte mijn grootvader Cesar Van De Vijver met zijn naaimachinespeciaalzaak te Vlierzele. De eerste machines werden nog met de kruiwagens geleverd. Toen legde hij de grondsteen voor de huidige firma Huis Van De Vijver.

Michael Schulze

Uitstekende kwaliteit & Service in onze 5 vestigingen met naiimachines

Hierdoor verwierf onze firma intussen grote bekendheid. Wij zijn actief in Oost- en West-Vlaanderen, Brussel, Vlaams-Brabant en Antwerpen.

Gratis individuele lessendienst in overlock en naaimachines

Met onze lessen creeëren wij een groter betrokkenheid met onze klanten. Onze medewerkers (elk met zijn/haar specialisatie) zijn dagelijks te bereiken voor allerhande naaitips.

Eigen technische dienst in huis van overlock, naai- en borduurmachines

Wij staan zelf in voor onze technische dienst zodat we garant kunnen staan voor een perfecte dienst na verkoop.

Ontdek onze Zomer Actie!

Heb je interesse of een vraag?

Huis VAN DE VIJVER
enige exclusief BERNINA verdeler van België.

Recensies

 • 5 star review  Dank zij de vakkundigheid waarmee ik geholpen werd in het Huis Van De Vijver kan ik opnieuw optimaal gebruik maken van mijn BERNINA naaimachine. Ik kocht het toestel enkele jaren geleden bij een verdeler in Merksem. Al snel na de aankoop ontstonden allerlei mankementen aan de machine. Meerdere keren werd mijn machine in herstelling binnengebracht bij de verkoper in Merksem maar de problemen bleven zich herhalen. Nadat mijn BERNINA vorige zomer reeds langer dan 1 maand voor de zoveelste keer in herstelling binnen was, en ik eigenlijk in het ongewisse bleef over hoe het nu verder moest, nam ik contact met het Huis Van De Vijver. Ik recupereerde mijn machine in Merksem en bracht het binnen bij Huis Van De Vijver. Groot was mijn verbazing toen ik dan vernam dat mijn BERNINA een aantal kinderziektes vertoonde die normaliter tijdens voorziene periodieke onderhoudsbeurten door de fabrikant verholpen hadden moeten zijn binnen de waarborgperiode..........Zonder aarzelen werden door het Huis Van De Vijver alsnog de nodige stappen gezet om alle problemen te verhelpen met als resultaat dat ik eindelijk optimaal van mijn BERNINA kan genieten. Prachtige service!!! Bedankt. Weer een tevreden klant.........

  thumb Revak Mesellem
  12/06/2016

  positive review  naaimachine gratis laten nakijken vandaag! top gedaan! vriendelijk en behulpzaam en dat met die tropische temperaturen! 🖒

  thumb Josiane Nassen
  6/29/2019
 • 5 star review  Zaterdag heb ik een heel leerrijke dag gehad, veel bij geleerd met de workshop.(Bernina overlock machines)! Waren ook zeer aangename begeleiders! Bedankt! �

  thumb Jarne Elsen
  10/30/2017

  1 star review  Spreken is zilver zwijgen is goud

  thumb Dolores Flores
  4/26/2017
 • positive review  Persoonlijke service met kwaliteitsproducten👍

  thumb Inge Segers
  7/11/2019

  negative review  verkopen ja dat wel, maar service nadien zeer teleurstellend 😕

  thumb Cathy De Bois
  3/13/2019
 • positive review  Mijn naaimachine is weer tip top in orde dankzij het onderhoud door Huis Van De Vijver, vandaag in Aarschot!!! Bedankt voor de supervriendelijke service!

  thumb Katleen Pittevils
  6/29/2019

  5 star review  Ik had al enkele jaren een Brother-naaimachine, en die was dringend toe aan onderhoud. Na enig rondsurfen kwam ik uit bij Huis Van de Vijver (via het Naaidoosje in Kessel-Lo). Toen ik de machine terughad, bleek dat die ineens een mankement vertoonde. Na één enkel telefoontje had ik al een afspraak met Michael, en reed ik naar Aalst, zodat hij kon nagaan wat er scheelde. Ondanks dat ik initieel wel een beetje boos was, werd ik bijzonder hartelijk onthaald. En na amper 10 minuten bleek... dat er eigenlijk helemaal niets aan de hand was : het motortje snorde weer vrolijk. Het euvel was onmiddellijk verholpen en ik was er met eigen ogen getuige van wat voor enorme kennis Michael heeft van naaimachines. Ik kan dan ook enkel héél, héél positief zijn en bevestigen dat Huis Van De Vijver aan mij een nieuwe, trouwe klant zal hebben, want... intussen heb ik mijn eigen Bernina... De kwaliteit en de degelijkheid van dit merk heeft me gewoon omver geblazen.

  thumb Kathy Beck
  1/24/2018
 • 5 star review  Heel vriendelijke, behulpzame mensen. Een professionele en begrijpbare uitleg gekregen over het gebruik van mijn Bernette. Kortom een tevreden klant.

  thumb An Veldeman
  5/23/2018

  5 star review  Huis Van De Vijver een huis van vertrouwen! Een pluim voor gratis nakijken van naaimachine.

  thumb Annemie Rooselaer
  6/19/2016