Foto bernette 44 overlockmachine

bernette 44 overlockmachine

10% korting
€649 Actieprijs €585
Bestel hier
  • 2-, 3- en 4-draads overlocksteken
  • Brede overlocksteken: 3-7 mm
  • Brede rolzoomsteken: 1,5 mm
  • Helder LED-naailicht
  • Naaisnelheid tot 1300 steken/minuut
  • Differentieel transport verstelbaar tijdens het naaien
  • Gemakkelijk inrijgen door het kleurgecodeerde inrijgpad
  • Handmatige naaldinrijger
  • Accessoires in het grijperdeksel
  • Inclusief afvalbakje

De bernette Funlock 44 biedt talloze handige functies, waarmee je direct met overlocken kunt beginnen. Met 15 steeksoorten biedt deze machine een set steken, waarmee je al het werk, waarbij een overlocker wordt gebruikt, kunt uitvoeren. De grijper en de naald kunnen eenvoudig worden ingeregen als je de gekleurde markeringen op de bernette Funlock 44 volgt. Het snijmes wordt van onderaf aangedreven, zodat de steekbreedten gemakkelijk met maar één hand kunnen worden afgesteld. Het heldere LED-licht zorgt bovendien voor goed zicht. En de b44 is , met zijn 1300 steken per minuut, zeer snel.

Uitgelichte details

Nauwkeurig en flexibel overlocken

Foto Nauwkeurig en flexibel overlocken

Met de bernette Funlock 44 is je naaiwerk altijd gelijkmatig, zelfs bij 1300 steken per minuut. De overlocker naait en snijdt dikkere stof met gemak en precisie, in één enkele stap. De tijdens het naaien afgesneden zomen vallen in het afvalbakje dat bij de bernette Funlock 44 wordt meegeleverd.

Plaats genoeg voor je accessoires

Foto Plaats genoeg voor je accessoires

De belangrijkste overlocker-accessoires heb je altijd bij de hand in het grijperdeksel. Andere accessories worden in een aparte box bewaard.

Prachtige overlocknaden, zelfs voor mensen die pas beginnen met naaien

Foto Prachtige overlocknaden, zelfs voor mensen die pas beginnen met naaien

De bernette Funlock 44 is ook voor beginners eenvoudig te bedienen, omdat de 15 verschillende steken met 2, 3 of 4 draden maximale flexibiliteit geven bij het kiezen van de juiste steek. En tegelijk bereik je altijd een professionele steekkwaliteit. Naast de 2, 3 en 4-draads naden kun je je naaiprojecten bovendien van uitstekend uitgevoerde rolnaden voorzien tot een breedte van 1,5 mm.

Inrijgen in een handomdraai

Foto Inrijgen in een handomdraai

Via het kleurgecodeerde, open inrijgpad is de bernette Funlock 44 in een handomdraai ingeregen door eenvoudig de gekleurde markeringen te volgen. De afzonderlijke naald- en ondergrijperinrijger maken het inrijgen helemaal gemakkelijk.

Waarvoor dient het differentieel transport?

Foto Waarvoor dient het differentieel transport?

Het differentieel transport zorgt ook bij gebreide stoffen altijd voor vloeiende naden en bij fijne stoffen voor rimpelvrije naden. Door de instelling tussen 0,6 en 2 af te stellen kan echter, desgewenst, ook bewust voor een rimpelende zoom worden gekozen, bijv. voor decoratieve rushes.

Bestel online

Ik bestel een bernette 44 overlockmachine aan €585 met gratis individuele instructies.