Foto bernette b70 Deco borduurmachine

bernette b70 Deco borduurmachine

€1499 Actieprijs €1349
Bestel hier
  • Kleurentouchscreen van 5 inch om borduurmotieven gemakkelijk te bewerken
  • Eenvoudig en snel te bedienen via multifunctionele knoppen
  • Borduurmodule met 3 borduurramen en herkenning van borduurraam
  • Maximaal borduuroppervlak van 260 x 160 mm voor grote ontwerpen
  • 208 vooraf geïnstalleerde borduurmotieven
  • Compatibel met meerdere patroonformaten
  • Handige boven- en onderdraadcontrole
  • Inclusief BERNINA Toolbox borduursoftware Lettering en Editing

De b70 DECO is een echte specialist. Deze pure borduurmachine biedt alles om kleding of accessoires te versieren en persoonlijk te maken. Met de meer dan 200 geïnstalleerde borduurmotieven beschikt u altijd over het juiste borduurmotief, dat u ook direct kunt bewerken op het touchscreen. Wilt u iets echt unieks? Upload en bewaar uw eigen borduurmotieven via een USB-stick. Laat uw creativiteit de vrije loop met de borduursoftwaremodules Lettering en Editing (belettering en bewerken) van de BERNINA Toolbox.

Uitgelichte details

BERNINA Toolbox, de gebruiksvriendelijke borduursoftware

Foto BERNINA Toolbox, de gebruiksvriendelijke borduursoftware

Laat je creativiteit de vrije loop met de modules Lettering en Editing(belettering en bewerken) met 300 extra borduurpatronen en 100 extra lettertypen. Beide modules bevatten een grote selectie borduurpatronen die je kunt downloaden uit de BERNINA Cloud. Je kunt zelfs de borduurpatronen direct in de cloud bewerken met behulp van je tablet of laptop.

Creatieve mogelijkheden met borduurpatronen

Foto Creatieve mogelijkheden met borduurpatronen

Met 208 geïnstalleerde borduurpatronen en 7 borduuralfabetten heb je de keuze uit een brede selectie van patronen. De motieven kunnen op het touchscreen worden bewerkt, je kunt ze dus gemakkelijk draaien en spiegelen en het is mogelijk patroonelementen te combineren. Wil je meer? Upload dan je eigen borduurpatronen of patronen die je bewerkt en gecombineerd hebt in de BERNINA Toolbox software via een USB-stick. De b70 DECO is compatibel met de meeste borduurmotiefformaten, je hoeft bestanden niet meer te converteren met een softwareprogramma.

Eenvoudige en snelle bediening via het touchscreen of de multifunctionele knoppen

Foto Eenvoudige en snelle bediening via het touchscreen of de multifunctionele knoppen

Via het centraal geplaatste 5 inch-kleurentouchscreen kun je het juiste borduurpatroon gemakkelijk zoeken en bewerken en door middel van slepen en neerzetten plaatsen. Pas de maat en positie van je borduurpatroon aan met de multifunctionele knoppen. Bekijk de borduur-tutorial voor tips om je machine en borduurmodule te gebruiken.

Handige sensoren voor boven- en onderdraadcontrole

Foto Handige sensoren voor boven- en onderdraadcontrole

De boven- en onderdraadcontrole zorgt ervoor dat je machine direct stopt met borduren als een van de spoelen leeg is. Je kunt dus exact op dezelfde plaats doorgaan met het borduren van je patroon zodra er een nieuwe spoel is geplaatst.

Borduren is makkelijk

Foto Borduren is makkelijk

Dankzij de rijgsteken blijft je stof goed op het borduurvlies gefixeerd. Je hoeft ook de draden niet meer af te knippen als je van kleur verandert of ze bij te knippen tussen sprongsteken. Alle draden worden automatisch afgesneden tijdens het borduren.

Naaivoetdruk en draadspanning aan het materiaal aanpassen

Foto Naaivoetdruk en draadspanning aan het materiaal aanpassen

Bij borduren is de juiste draadspanning van essentieel belang. Bij sommige materialen, zoals lichte of dunne stoffen, is het verstandig om de naaivoetdruk en draadspanning individueel aan te passen. Jouw bernette 70 DECO biedt deze praktische functies. Volumineuze projecten kunnen uitdagend zijn, maar met de borduurvoet met verticale veerworden de steken gewoonweg prachtig.

Borduurmodule met drie borduurramen en borduurraamherkenning

Foto Borduurmodule met drie borduurramen en borduurraamherkenning

Dankzij de drie borduurramen is het niet moeilijk om het juiste borduurraam voor elke grootte van je borduurontwerpen te vinden. Je kunt motieven tot maximaal 260 x 160 mm borduren zonder van borduurraam te wisselen. De borduurramen zijn eenvoudig te openen en te sluiten met een snelsluiting. De automatische borduurraamherkenningzorgt ervoor dat je het borduuroppervlak van elk borduurraam op het touchscreen kunt zien. Hierdoor kun je je borduurontwerp optimaal aanpassen.

Nog comfortabeler

Foto Nog comfortabeler

Met de halfautomatische draadinrijger is het inrijgen een fluitje van een cent: de naaivoet wordt automatisch omlaaggezet in de juiste positie en de draad kan eenvoudig in de draadinrijger worden gefixeerd.

Bestel online

Ik bestel een bernette b70 Deco borduurmachine aan €1349 met gratis individuele instructies.