Foto bernette b77 naaimachine

bernette b77 naaimachine

€1399 Actieprijs €1259
Bestel hier
  • Kleurentouchscreen van 5 inch voor intuïtieve navigatie
  • Inclusief naaigids met waardevolle tips
  • Programmeerbaar pedaal met back-kick-functie
  • Halfautomatische draadinrijger
  • Eenvoudig en snelle bediening via multifunctionele knoppen
  • Dubbeltransport voor het gelijkmatig transporteren van de stof
  • 500 steken inclusief 17 knoopsgaten
  • 8 naaivoeten en een grote aanschuiftafel inbegrepen

De voordelige naaimachine met veel extra’s

De b77 is speciaal gemaakt voor naaien en quilten. Wil je creatief aan de slag en je eigen kleding, quilts of accessoires naaien? Probeer dan nieuwe steken en naaitechnieken uit met de gebruiksvriendelijke bernette 77. Wil je een jurk van fijne chiffon of een leren clutch naaien? Geen probleem, met de b77 kun je met allerlei soorten materialen werken. Je kunt zelfs verschillende lagen naaien met een indrukwekkende steekkwaliteit. Geniet van de eindeloze creatieve mogelijkheden van de b77 en raak geïnspireerd voor je volgende project!

Uitgelichte details

Comfortabeler naaien

Foto Comfortabeler naaien

Met de halfautomatische draadinrijger wordt een draad inrijgen een fluitje van een cent: de naaivoet wordt automatisch in de juiste positie omlaaggezet en draad kan in de draadinrijger worden gefixeerd. De kniehevel voor het omhoog- en omlaagzetten van de naaivoet maakt het naaien nog comfortabeler, aangezien je je handen vrij hebt om de stof te geleiden.

Eenvoudige en snelle navigatie via touchscreen of multifunctionele knoppen

Foto Eenvoudige en snelle navigatie via touchscreen of multifunctionele knoppen

Zoek en personaliseer de gewenste steek en optimaliseer de draadspanning met behulp van het kleurentouchscreen van 5 inch, dat voor meer gemak in het midden van de machine is geplaatst. Of verander de steeklengte of -breedte tijdens het naaien via de multifunctionele knoppen. Raadpleeg de naaigids voor advies over de beste steek voor de gekozen stof

Afhechtfunctie en automatische draadafsnijder

Foto Afhechtfunctie en automatische draadafsnijder

Met automatische afhechtfunctie hoef je niet langer achteruit te naaien om de naad af te hechten. Druk eenvoudigweg op de afhechttoets en de naad wordt aan het einde afgehecht. Druk vervolgens op de toets voor de automatische draadafsnijder, de draden worden afgesneden en de naad is klaar! Wil je dit proces nog meer versnellen? Programmeer deze functies dan op je voetpedaal met back-kick-functie: één tik met je hiel is voldoende!

Gelijkmatig transport van elk materiaal

Foto Gelijkmatig transport van elk materiaal

Het geïntegreerde dubbeltransport kan met één handgreep worden geactiveerd en zorgt voor een gelijkmatig transport van elk materiaal, zowel boven als onder. Uitermate geschikt voor het naaien van meerdere lagen of gladde en fijne materialen, lagen glijden niet meer weg en er komen geen vouwen meer in de zomen.

Veel licht en ruimte voor je naaiprojecten

Foto Veel licht en ruimte voor je naaiprojecten

Houd het overzicht met behulp van de vier heldere led-lampen die het grote naaioppervlak van 230 mm rechts van de naald verlichten . De vrije arm-aanschuiftafel zorgt voor extra ruimte en comfort voor grote naai- of quiltprojecten

Stoffen versieren met decoratieve steken en quiltsteken

Foto Stoffen versieren met decoratieve steken en quiltsteken

Je kunt op de b77 natuurlijk de rechte steek, zigzagsteek of rekbare steken gebruiken, T-shirts met stretchstof naaien en kiezen uit maar liefst 17 knoopsgaten. De machine heeft echter nog veel meer te bieden dan alleen de praktische steken: creëer prachtige versieringen met 133 decoratieve en 35 quiltsteken. Je individuele steekinstellingen worden tijdelijk opgeslagen; daarnaast kun je ze opslaan in je persoonlijke geheugen voor toekomstige projecten.

De juiste naaivoet voor elke toepassing

Foto De juiste naaivoet voor elke toepassing

Jouw bernette 77 wordt geleverd met acht naaivoeten . Je kunt de juiste naaivoet selecteren naargelang de stof of het project. Je kunt bijvoorbeeld de zigzagvoet voor zigzagsteken kiezen, de borduurvoet voor decoratieve steken en de automatische knoopsgat-sledevoet voor knoopsgaten. Met de juiste naaivoet werk je elk naaiproject snel en met een uitstekende steekkwaliteit af. De handige naaivoet-indicator op het touchscreen geeft de juiste naaivoet voor de gekozen steek aan.

Bestel online

Ik bestel een bernette b77 naaimachine aan €1259 met gratis individuele instructies.