Foto bernette b79 naai-en borduurmachine

bernette b79 naai-en borduurmachine

€2099 Actieprijs €1889
Bestel hier
  • Kleurentouchscreen van 5 inch voor intuïtieve navigatie
  • Eenvoudig en snel te bedienen via multifunctionele knoppen
  • Extra groot naai- en borduuroppervlak
  • 500 steken en eindeloze mogelijkheden met de Steek Designer
  • Dubbeltransport voor het gelijkmatig doorvoeren van de stof
  • Programmeerbaar pedaal met back-kick-functie
  • Borduurmodule met 3 borduurramen en borduurraamherkenning
  • Inclusief 2 BERNINA Toolbox softwaremodules

De b79 is het topmodel van de serie en heeft alles wat creatieve mensen nodig hebben: deze twee-in-één-machine combineert alle naaifuncties van de b77 met de borduurvoordelen van de b70 DECO. Dus waarom zou je niet je eigen draai geven aan je zelfgemaakte jurk door deze op te vrolijken met een paar mooie geborduurde bloemen? Of ben je een beginner en wil je je eerste kussenhoes naaien? Deze computergestuurde machine voor een aantrekkelijke prijs kan het allemaal. De machine is eenvoudig te gebruiken en dankzij een breed scala aan functionaliteiten kun je je creativiteit de vrije loop laten.

Uitgelichte details

BERNINA Toolbox, de gebruiksvriendelijke borduursoftware

Foto BERNINA Toolbox, de gebruiksvriendelijke borduursoftware

Laat je creativiteit de vrije loop met de modules Lettering en Editing(belettering en bewerken) die 300 borduurpatronen en 100 lettertypen bevatten. Beide modules worden standaard met de b79 geleverd en elke module bevat een grote selectie borduurpatronen die je kunt downloaden uit de BERNINA Cloud. Je kunt zelfs de borduurpatronen direct in de cloud bewerken met behulp van je tablet of laptop.

Creatieve mogelijkheden met borduurpatronen

Foto Creatieve mogelijkheden met borduurpatronen

Met 208 geïntegreerde borduurpatronen en 7 borduuralfabetten heb je de keuze uit een brede selectie van patronen. De motieven kunnen op het touchscreen worden bewerkt, je kunt ze draaien en spiegelen of combineren. Wil je iets echt unieks? Upload dan via een USB-stick je eigen borduurpatronen of patronen die je bewerkt en gecombineerd hebt in de BERNINA Toolbox software. De b79 is compatibel met de meeste borduurformaten, je hoeft bestanden niet meer te converteren met een softwareprogramma.

Afhechtfunctie en automatische draadafsnijder

Foto Afhechtfunctie en automatische draadafsnijder

Met de afhechtfunctie hoef je niet langer achteruit te naaien om een naad af te hechten. Druk eenvoudigweg op de afhechttoets en de naad wordt automatisch afgehecht. Druk vervolgens op de toets voor de automatische draadafsnijder, de draden worden afgesneden en de naad is klaar! Wil je dit proces nog meer versnellen? Programmeer deze functies op het pedaal met back-kick-functie: één tik met je hiel is voldoende!

Veel ruimte en heldere verlichting voor jouw naaiprojecten

Foto Veel ruimte en heldere verlichting voor jouw naaiprojecten

Houd het overzicht dankzij de vier heldere LEDs die het werkoppervlak van 230 mm rechts van de naald optimaal verlichten. De vrije arm-aanschuiftafel zorgt voor extra ruimte en comfort voor grote naai- of quiltprojecten.

Decoratieve steken en quiltsteken voor betoverende versieringen

Foto Decoratieve steken en quiltsteken voor betoverende versieringen

Natuurlijk kun je met de b79 rechte steken, zigzagsteken, rekbare steken of knoopsgaten naaien. De machine heeft echter nog veel meer te bieden: creëer prachtige versieringen met 133 decoratieve steken en 35 quiltsteken. Wil je een bestaande steek aanpassen of je eigen steken creëren? Het kan allemaal met de Steek Designer. Je individuele steekinstellingen worden tijdelijk opgeslagen; daarnaast kun je ze opslaan in het persoonlijke geheugen voor toekomstige projecten.

Voor de beste naai- en borduurresultaten

Foto Voor de beste naai- en borduurresultaten

Met de steekplaat van 7 mm kun je prachtige decoratieve steken naaien met een steekbreedte van maximaal 7 mm. Bovendien wordt de stiksteekplaat als standaard accessoire geleverd bij de b79, de ideale steekplaat voor perfecte borduurresultaten. Jouw machine herkent automatisch de bevestigde steekplaat, laat alle compatibele naalden zien en past de steekbreedte automatisch aan.

Eenvoudige en snelle navigatie via touchscreen of multifunctionele knoppen

Foto Eenvoudige en snelle navigatie via touchscreen of multifunctionele knoppen

Zoek de juiste steek of borduurpatroon en optimaliseer de draadspanning met behulp van het 5 inch-kleurentouchscreen, dat voor jouw gemak in het midden van de machine is geplaatst. Verander in een handomdraai de steeklengte of -breedte of positioneer je borduurdesign via de multifunctionele knoppen. Bekijk de naai- of borduurtutorials voor tips over de bediening van je machine of gebruik de naaigids voor advies over de beste steek voor de gekozen stof.

Borduurmodule met drie verschillende borduurramen en borduurraamherkenning

Foto Borduurmodule met drie verschillende borduurramen en borduurraamherkenning

Dankzij de drie borduurramen is het makkelijk om het juiste borduurraam voor elke grootte van je borduurontwerpen te vinden. Je kunt motieven tot maximaal 260 x 160 mm borduren zonder van borduurraam te wisselen. De borduurramen zijn eenvoudig te openen en te sluiten met een quick release-systeem. De automatische herkenning van het borduurraam geeft het overeenkomstige borduuroppervlak op het touchscreen weer, zodat je je borduurontwerp optimaal kunt aanpassen.

Comfortabeler naaien

Foto Comfortabeler naaien

Met de halfautomatische draadinrijger is het inrijgen een fluitje van een cent: de naaivoet wordt automatisch in de juiste positie omlaaggezet en de draad kan voor het inrijgen in de zijdelingse draadafsnijder worden gefixeerd. De kniehevel voor het omhoog- en omlaagzetten van de naaivoet maakt het naaien nog comfortabeler, aangezien je je handen vrij hebt om de stof te geleiden. Daarnaast zorgt het geïntegreerde, eenvoudig te activeren dubbeltransport ervoor dat alle soorten materialen gelijkmatig worden getransporteerd.

Bestel online

Ik bestel een bernette b79 naai-en borduurmachine aan €1889 met gratis individuele instructies.